Ressourcer

Hvorfor læse informationsteknologi?

IT-branchen udvikler sig løbende og stiller store krav til konstant opkvalificering af den enkeltes kompetencer. På IT-uddannelsen i informationsteknologi kommer du på forkant med udviklingen inden for informationsteknologi lige nu og i fremtiden, og du får styrket din IT-forståelse, så du kan blive virksomhedens IT-ekspert

Mangler du papir på dine IT-kundskaber, eller vil du gerne udvide dit repertoire indenfor IT-området? På akademiuddannelsen (AU) i IT kan du vælge at specialisere dig indenfor Udvikling eller Drift.

Med et konstant stigende flow af information i IT-systemer, er der naturligt også et stigende behov for medarbejdere med IT som spidskompetence.

Informationsvidenskab, it og interaktions design (Bachelor)

Formålet med uddannelsen er at uddanne personer, som er specialister i information, kommunikation og it-teknologi.

Denne viden skal bruges til at udvikle, ændre og gennemføre it-projekter og it-applikationer. Applikationer, der kan anvendes til kommunikation, vidensdeling og læring.

Akademiuddannelsen i informationsteknologi

Uddannelsen gør dig i stand til at analysere og imødekomme en virksomheds behov for it-løsninger, så de får størst muligt udbytte af deres it-systemer.

Akademiuddannelse i informationsteknologi

En akademiuddannelse i informationsteknologi er for dig, der gerne vil arbejde professionelt med it-systemer i private og offentlige virksomheder.

EVA’s bedste råd til de unge: Sådan vælger du videregående uddannelse

Der er så mange studier at vælge mellem, så hvordan finder man frem til det, der matcher en bedst? Og hvordan når man bedst frem til at træffe et valg? Her er EVA’s 4 bedste råd til et godt studievalg – baseret på vores viden fra undersøgelser blandt 30.000 studerende.

Guldkorn

Her finder som ung eller studerende gode tips, som vi kalder for guldkorn. Du kan f.eks. finde gode råd, der kan hjælpe dig til eksamen, når du skal søge job eller til jobsamtaler, hvordan du som ung eller studerende let kan spare penge, hvor du får mest ud af at gå i byen, hvordan du søger legater, hvordan du søger og får boligsikring, lån og meget mere.

Professionsbachelor i økonomi og it

Vil du arbejde som it-konsulent eller projektleder? Så er en uddannelse inden for økonomi og informationsteknologi (it) noget for dig. Her kombineres forretningsforståelse og it, så du bliver i stand til at udvikle, vælge og implementere it-systemer.

Top fem: dette SKAL du bruge til studiestart!

Hvad er de fem vigtigste IT-køb til studiestart? Fra PC til software og IT-tilbehør, giver vi dig her fem gode råd til de (næsten) uundværlige IT-investeringer til dit studie. Se flere eksempler i vores seneste tilbudsavis, eller bliv klogere herunder:

HA(it.) – Erhvervsøkonomi – informationsteknologi

HA(it.) giver dig en bred forståelse for virksomheders muligheder og udfordringer inden for it. Du får redskaber til at udvælge, udvikle og implementere it-systemer, der tager højde for virksomhedens forretningsmæssige og organisatoriske forhold.

BEGYNDER GUIDE OM HVORDAN TIL AT BRUGE COMPUTER

Teknologi bliver stadig mere avancerede. Nye funktioner, indstillinger og evner betyder, at vi kan gøre mere med teknologi i dag end nogensinde før. Desværre med disse fremskridt kommer en masse uventede ændringer .

Effekter af kurser med vejledning og
særligt tilrettelagt opkvalificering for
ledige

En oversigt over danske og internationale
kvantitative studier

Digitalt Læringscenter Næstved AMU

ZBC Digitalt Læringscenter er stedet, hvor du kan tage et væld af kurser som åbent værksted.

Hvilke uddannelser kan du tage, når du er på dagpenge?

Som ledig på dagpenge kan en uddannelse eller et kursus give dig nye jobmuligheder. Få overblik over de forskellige muligheder her.

IT, kommunikation og salg

Marketing, webudvikling, software, markedsføring, SEO, grafisk produktion, programmering, sociale medier.

IT-programmer der giver dig et forspring på arbejdsmarkedet

Måske står du ikke og skal bruge disse programmer lige nu, mens du studerer, men det kan være en fordel, at downloade dem allerede i dag og lære, hvordan man bruger dem. Mange arbejdspladser, eksempelvis inden for kommunikationsbranchen, efterspørger folk, der kan finde ud af, at bruge nogle bestemte IT-programmer.

Kursusoversigt

It-afdelingen er et vigtigt område i ethvert firma, næsten uanset størrelse og hvad firmaet beskæftiger sig med. Derfor er de ansatte i IT-afdelingerne essentielle medarbejdere, der altid skal kunne forstå de nyeste tendenser og systemer og være på forkant med udviklingen.

Få 5 gode grunde til at tage en IT-certificering

Teknologisk Institut har over 20 års erfaring med IT-certificering. Vi udbyder internationalt anerkendte certificeringer inden for bl.a.: Microsoft, Cisco, Citrix, Oracle, VMWare, HP og IBM.

5 certificeringer der booster din IT karriere


Går du med tanker om at give din karriere som IT professionel et løft? Med en IT certificering i hånden er du godt på vej til at tage din karriere til et højere niveau. Efteruddannelse af IT professionelle er efterspurgt i branchen, og hvorfor ikke gå fra kurset med papirer på dine færdigheder? Søger du nyt job, kan en IT certificering ligeledes pynte på CV’et og øge din chance for at komme foran i køen til drømmejobbet.

Kurser og uddannelse


En af landets største kursusudbydere
Med mere end 12.000 kursister igennem hvert år er Atea Education blandt en af Danmarks største og mest seriøse udbydere af kurser og uddannelse. Vi samarbejder med de dygtigste og mest professionelle samarbejdspartnere på markedet og kan derfor garantere dig den bedste uddannelse af dine medarbejdere.

It-kurser


It-afdelingen er et vigtigt område i ethvert firma, næsten uanset størrelse og hvad firmaet beskæftiger sig med. Derfor er de ansatte i IT-afdelingerne essentielle medarbejdere, der altid skal kunne forstå de nyeste tendenser og systemer og være på forkant med udviklingen.

Proces for valg af IT-system


Alle produktionsvirksomheder står på et eller andet tidspunkt i en situation, hvor de skal vælge et nyt IT-system, enten som erstatning for et eksisterende IT-system eller som et tillægssystem for at opnå flere funktioner. IT-systemer kan være ERP (Enterprise Ressource Planning) systemer eller MES (Manufacturing Execution Systems).

Hjælp og relevante kurser


Udbuddet af kurser og efteruddannelsestilbud med fokus på Big Data, Data Science og datadrevet forretningsudvikling er endnu ikke specielt modent i Danmark. Nedenfor er skitseret en række tilbud som virksomheder, der ønsker at arbejde strategisk med Big Data og datadrevet forretningsudvikling med fordel kan tage et kig på.

Bliv en ægte IT-nørd


I dag kræver de fleste jobfunktioner, at du besidder et vist niveau af IT-kompetencer. Er du IT-bruger og leder du efter IT-kurser, der kan gøre din dagligdag nemmere og mere effektiv, så kan du finde dit forløb i oversigten nedenfor.

Programmering


Vil du udvide dine kompetencer inden for IT området? Så er faget programmering noget for dig. Du bliver introduceret til tankegangen bag programmering og får grundlæggende teknikker til at programmere.

Cloud


Vil du arbejde med virtualisering af services? På Cloud lærer du om netværk af virtuelle maskiner og sikker kommunikation.

IT-KURSER STYRKER OVERGANGEN MELLEM FAGLÆRT JOB OG VIDEREUDDANNELSE


Martin Høy, der er udlært murer, har besluttet sig for at læse videre til bygningskonstruktør. Inden uddannelsesstart har han taget AMU-kurser i blandt andet Excel, tekstbehandling og styresystemer.

IT kurser for begyndere


På NemProgrammering.dk finder du Danmarks største udvalg af gratis videokurser indenfor IT. Du kan her på siden f.eks. lære, hvordan du bliver en haj til Excel, hvordan du programmer Apps, hvordan du laver en hjemmeside med WordPress, hvordan du designer i Photoshop eller hvordan du laver et simpelt computerspil.

IT kurser på aftenskole – lær at bruge din PC eller Mac


Lær at sende mails, søge på internettet eller få større kendskab til din nye Mac eller iPad med et IT kursus hos FOF København. Lav flotte billeder i Photoshop, bliv en haj til Adobe-programmerne eller lær at begå dig på sociale medier.

Hvad er Grundlæggende IT?


Vil du gerne kunne skrive hurtigt på pc uden tastefejl, finde nødvendige informationer på internettet i første forsøg og lave dit eget husholdningsbudget i Excel? På dette kursus lærer du det mest nødvendige IT, som gør din dagligdag nemmere.

It-kurser Kursusoversigt


It-afdelingen er et vigtigt område i ethvert firma, næsten uanset størrelse og hvad firmaet beskæftiger sig med. Derfor er de ansatte i IT-afdelingerne essentielle medarbejdere, der altid skal kunne forstå de nyeste tendenser og systemer og være på forkant med udviklingen.

0/50 ratings