NY WEBSHOP

Har I brug for ny webshop? Hos Offpiste sidder vi klar til at hjælpe, såfremt I ønsker noget nyt. Udvikling af webshop er en af vores hovedydelser, og derfor tilbyder vi en all-inclusive løsning, hvor I får et fuldt og færdiggjort produkt ud af jeres investering.

Hvilken type webshop, og hvordan foregår processen?

Hver enkelt kunde har vidt forskellige behov, hvorfor vi sammen vil finde den bedste løsning til jeres virksomhed. Vi tilbyder både simple webshops udviklet i WordPress med WooCommerce; men også custom shops, der udvikles fra bunden. WooCommerce er næsten altid tilstrækkeligt – et hav af populære webshops kører på systemet – men en custom udviklet webshop har naturligvis en række fordele, som er værd at overveje. Når I kontakter Offpiste, starter vi med at tale nærmere om, hvad der egentlig er brug for. Vi specificerer kravene, så der er noget at arbejde efter. Du vil på kort tid modtage en mockup af shoppens forside, hvorefter vi starter produktionen af siden. Der skal selvfølgelig laves rettelser undervejs, og her har man som kunde altid mulighed for at byde ind. Når vi står med et færdigt projekt, kan du launche – derefter kommer betalingen. I vil få en færdigudviklet webshop inden for få uger. Priserne starter ved 30.000 kr. for en WooCommerce webshop, mens en custom webshop starter ved 40.000 kr.

Hvorfor få lavet en ny webshop?

Måske er det første gang, at jeres virksomhed starter en webshop op. I så fald er grunden jo ganske simpel: Det handler om at være til stede på nettet og have en god side at sælge produkter fra. Hvis I allerede styrer en webshop, men har overvejet en opgradering, så er der igen gode grunde til at springe ud i det. En veludviklet webshop konverterer simpelthen bare bedre, og da internettet hele tiden udvikler sig, er det vigtigt at følge med. Det er ikke nødvendigt med en ny webshop hvert år, og sikkert heller ikke hvert andet – men indimellem er det fint med opgradering. Særligt når vi tænker på, hvordan mange kunder er mere tilbøjelige til at købe, når der er styr på det grafiske og det funktionelle.

Kontakt Offpiste i dag

Såfremt I ønsker en ny webshop, er det oplagt at kontakte Offpiste med det samme. I så fald kan vi tage en snak om, hvad I har brug for, og hvordan vi bedst muligt kan klare opgaven. I får et tilbud, der er tilpasset jeres forretning, og hvor der er styr på samtlige detaljer.

0/50 ratings